Home » Altcoins » Bitcoins krijgen met een betaalpas

Bitcoins krijgen met een betaalpas

Als je je afvraagt hoe je aan bitcoins kunt komen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je teveel geld uitgeeft, dan is dit artikel iets voor jou. Bespreek met name goed hoe u snel contant geld kunt krijgen met prepaid-creditcards, en gebruik vervolgens die prepaid-creditcards om uw wisselgeld om te zetten in echt geld dat u kunt besteden.

Onderzoek in dit artikel ook hoe u de nieuwste softwareversie van de bitcoin-portemonnee kunt downloaden, hoe u mogelijke netwerkproblemen kunt omzeilen en hoe u een van deze nieuwe portefeuillediensten kunt gebruiken om geld over te dragen tussen verschillende digitale portefeuilles. Na het lezen van dit artikel, zou u een goed idee moeten hebben hoe u bitcoins kunt krijgen.

Er zijn in wezen twee manieren om aan bitcoins te komen zonder geld uit te geven: gebruik koud, hard geld om echt geld te betalen, of gebruik openbare webportefeuilles die fungeren als virtuele creditcardaccounts. De voordelen van het gebruik van openbare webportefeuilles zijn dat u nooit privésleutels of bitcoins op uw computer hoeft op te slaan – u kunt het gewoon gebruiken als een online bankrekening. Het grootste nadeel is dat openbare webportefeuilles niet veilig zijn en mensen die ze gebruiken, wordt geadviseerd om valse privésleutels te gebruiken die ze op hun laptops of andere apparaten bij zich hebben die ze niet kunnen bereiken als hun privésleutels worden gestolen.

Gelukkig zijn er manieren om bitcoins te krijgen, zelfs zonder dat u uw creditcard hoeft te gebruiken.

Een optie is om u aan te melden voor een online portefeuilleservice. Met deze portefeuillediensten kunt u uw creditcard gebruiken om bitcoins te verdienen. De manier waarop ze werken, is dat u zich aanmeldt voor een lidmaatschap met behulp van een van deze services. Als u eindelijk klaar bent om aan de slag te gaan, meldt u zich aan voor een tweede account dat als portemonnee fungeert.

Een voorbeeld van een goede portemonnee heet de Electrum wallet. Met dit type portemonnee kunt u bitcoins kopen bij een lokale winkel met creditcards, betaalpassen en elektronische cheques. Omdat u met dit type portemonnee controle heeft over uw transacties, hoeft u zich geen zorgen te maken dat een derde partij de controle over uw geld overneemt door het te stelen of door het aan hackers te geven. U hoeft er ook niet op te vertrouwen dat een uitwisseling uw privégegevens beschermt, omdat deze niet wordt gecontroleerd door de overheid.

En nog belangrijker, aangezien de Electrum-portemonnee wordt gehost op een beveiligde server, bent u vrij van identiteitsdiefstal.

Een andere goede keuze voor het verkrijgen van bitcoins is het downloaden van een mobiele versie van de Electrum-portemonnee, de Electrum Android Wallet. Het werkt op dezelfde manier als de offline versie: u downloadt de app van de Android Market, meldt zich aan voor een gratis account en begint met het verzenden en ontvangen van bitcoins. In tegenstelling tot de webversie van Electrum, hoeft u zich niet aan te melden voor een nieuw account wanneer u de mobiele versie wilt gebruiken – u kunt gewoon uw bestaande mobiele telefoon gebruiken.

Ten slotte zijn er veel mensen die geen toegang hebben tot een smartphone of een internetverbinding die toch kunnen profiteren van hoe ze aan bitcoins kunnen komen door het gebruik van een pinpas. Betaalpassen zijn net als alle andere plastic kaarten: u kunt alleen uitgeven wat u bezit. Als u bitcoins wilt kopen en deze op verschillende online beurzen wilt uitgeven, moet u deze overboeken naar uw bankpas. Op deze manier hoeft u niet te wachten tot een uitwisseling opengaat, uw geld over te maken en uw informatie in hun systeem in te voeren – het enige wat u hoeft te doen is uw bankpas tegen een online uitwisselingsterminal te vegen, en u bent klaar! U kunt uw pinpas overal gebruiken waar traditionele geldautomaten en creditcards worden geaccepteerd.

Krijg meer informatie hier BitcoinMeester