Home » Main » Soorten en doeleinden van toiletpapier

Soorten en doeleinden van toiletpapier

Soorten en doeleinden van toiletpapier

Toiletpapier is ook bekend als fecaal papier, darmpapier of patépapier. Beschrijving Toiletpapier is in feite een dun papierproduct dat voornamelijk wordt gebruikt om de anus en het omliggende onderste rectum van de ontlasting af te vegen, vooral na het poepen, en om overtollig vocht van de huid te verwijderen na het afvegen van de ontlasting. Het toiletpapier wordt meestal geleverd in verschillende kleuren en uitvoeringen. Sommige toiletpapieren zijn ook gelamineerd met antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen, zodat het gemakkelijker is om het toilet schoon en bacterievrij te houden. In sommige landen wordt vaak wegwerp toiletpapier gebruikt in plaats van rollen toiletpapier. dispenser voor toiletpapier.

toiletpapier

Gebruik over de hele wereld Het toiletpapier bestaat al eeuwen en in verschillende culturen sinds de tijd van Mozes, van wie wordt aangenomen dat hij het rond 1500 voor Christus aan de Egyptenaren heeft geïntroduceerd. werd voor het eerst gebruikt voor het opschrijven van spirituele informatie in de Veda's, een religie uit het oude India. De term "toiletpapier" werd later door de moslims gebruikt als hun synoniem voor "hoofddoek", en werd later geassocieerd met sanitaire voorzieningen en hygiëne toen Europeanen het meenamen van hun reizen in het Oosten. Het kreeg geleidelijk de populaire namen "om je voeten af te vegen", "om zichzelf te reinigen in geval van een ongeluk" en "om je bil schoon te maken", en werd uiteindelijk aanvaardbaar voor alle soorten hygiëne-gerelateerde doeleinden en voor toilettas. doeleinden.

Soorten en toepassingen Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten toiletpapier verkrijgbaar. Er zijn enkellaagse, dubbellaagse en zelfs driedubbele lagen. Het type toiletpapier dat u kiest, hangt af van uw voorkeuren: als u veel verkeer heeft in de toiletten, wilt u misschien papier van een hogere kwaliteit met minder kreukels, zodat u kunt voorkomen dat toiletpapier op de vloer rolt. Als u de voorkeur geeft aan wegwerpproducten, werkt de dikkere enkellaagse krant beter, omdat deze meer materiaal bevat om het bij elkaar te houden en vouwen en vastlopen te voorkomen, wat kan gebeuren als u meerdere lagen papier tegelijk moet gebruiken. Als u van plan bent toiletpapier te gebruiken in ruimtes met kinderen of huisdieren, verdient de voorkeur over het algemeen de dikkere enkellaagse of dubbellaagse rollen, omdat deze gemakkelijker op te ruimen zijn.

Klik hier voor meer informatie: https://cleanproduct.nl/